Misiune si Reguli pentru site'ul 'Nevralgia Trigeminala'

Misiunea Site'ului

Acest site este o comunitate virtuala pentru oamenii afectati de efectele de lunga durata ale nevralgiei trigeminale. A fost creat sa fie un loc sigur pentru pacienti si membrii acestor familii, sa fie vizitat pentru mai multe informatii, discutii, chat, a impartasi propria poveste, pareri proprii, si sprijin reciproc. Fiecare membru/vizitator are propria lui poveste. Unii au o credinta puterinica, altii poate nu sunt foarte puternici in credinta lor. Unii sunt copiii, altii sunt adulti; bogati sau saraci, educati si cu master sau simplu trecuti prin multe in viata. Punctele nostre comune sunt ca impartasim experienta unui voiaj in durere, si dorinta de a ne ajuta unul pe celalalt.

Acest site nu este coordonat de medici sau de personal medical. Pe acest site, nimeni nu poate oferi un diagnistic sau optiuni pentru tratament. Oferim doar informatii referitoare la optiunile tratamentului si aceasta prin impartasirea experientelor individuale ale membrilor/vizitatorilor, la fel si oferind informatii bazate pe studii. DAR, site'ul 'Nevralgia Trigeminala' nu este intentionat sa inlocuiasca sfatul, sprijinul si tratamentul oferit de medici si personalul medical. Membrii/vizitatorii acestui site ar trebui sa valideze/autentifice/cerceteze orice informatie pe care o gasesc pe acest site, ce contravine in vreun fel tratamentului oferit de medici si personalul medical profesionist. Creatorii si moderatorii acestui site nu sunt responsabili in nici un fel de exactitatea si precizia informatiilor oferite pe acest site.

Site'ul 'Nevralgia Trigeminala' este coordonat de voluntari neplatiti care autentifica si inregistreaza noi membrii, monitorizeaza discutiile, pozele/video postate, rubricile de forum, chat si evenimente. Foarte des, moderatorii sunt ei insisi pacienti afectati de durerea faciala/nevralgie trigeminala, sau sunt membrii de familie ale unor pacienti care traiesc afectati de aceasta durere. In cele mai multe cazuri, moderatorii prefera sa pastreze un profil sumar, cu exceptie cand sunt in rolul lor de membrii ai acestei comunitati.

Reguli pentru site'ul 'Nevralgia Trigeminala'

Avem cateva exceptii ocazionale referitoare la profilul sumar preferat de moderatorii acestui site. Moderatorii au autoritatea administrativa de a avertiza, edita, suspenda temporar, ori a interzice permament membrii care se angajeaza in urmatoarele conduite, fie in discutile postate fie in rubrica de chat:

SPAM: anunturile/reclamele nesolicitate sau care sunt in afara subiectului principal si al misiunii acestui site, de altel care in vreun fel intentioneaza sa aduca un castig financiar pentru cel care posteaza sau altora.

CONTINUT OFENSIV/NEPLACUT: profanitatea/blasfemia, textele sau imaginile cu continut pornografic, rasismul, sustinerea si facilitarea unor activitati ilegale inclunzand abuzul drogurilor/medicamentelor fara reteta sau prescrise de medic.

ATACURI PERSONALE LA ADRESA MEMBRILOR ACESTUI SITE: oamenii sinceri si cinstiti s'ar putea sa nu fie de acord intotdeauna cu anumite fapte si opinii prezentate, dar aceasta se poate intampla fara angajarea in atacuri personale, pedepsind sau folosing un limbaj neadecvat/nepotrivit sau nervos in scris. Suntem aici pentru a ne impartasi propriul voiaj cu altii - nu sa criticam sau sa judecam, dar ca prieteni si co-participanti. Daca simti ca nu esti de acord cu parerea sau pozitia luata de un alt membru/vizitator, te rugam sa ramai politiocs. Folosirea unui limbaj neadecvat sau necajirea/tulburarea/hartuirea nu vor fi tolerate in nici una dintre rubricile acestui site, fie ca e vorba de forum, discutii, chat sau emailuri/mesaje trimiste membrilor acestui site. Daca primesti un astfel de email/mesaj, te rugam sa il trimiti unui moderator pentru a actiona corectiv.

INFORMATII MEDICALE PERICULOASE SAU NEGLIJENTE: anumite postari/mesaje pot fi suspendate/sterse daca se dovedesc ca sustin terapii sau proceduri nedovedite, renuntarea la anumite medicamente nesupravegheata medical, sau care ameninta sau incurajaza suicidul. Pacientii in criza sunt sfatuiti sa apeleze la resursele medicale locale, cum ar fi camera de urgenta, spitalul sau medicul de familie, sau telefoanele destinate unor pacienti care trec prin situatii medicale dificile. Evaluarea cerintelor/plangerilor periculoase revind doar moderatorilor sau celor care au creat acest site.

DISCUTII/RECENZII DESPRE MEDICI/PERSONAL MEDICAL SAU INTERVENTII REFERITOARE LA NEVRALGIA TRIGEMINALA: sunt binevenite si incurajam comentarile/mesajele personale, sau discutii/recenzii despre medicii/spitalele cu care ati avut o experienta sau rezultat bun in tratarea nevralgiei trigeminale. Pentru ca dorim sa fim corecti, nu sprijinim si nu acceptam comentarile/mesajele negative despre anumiti medici sau spitale in rubricile si discutile acestui site. Este profund nedrept si uneori calomnios ca un medic sau spital sa fie condamnat in public ca incompetent pe baza unei singure experiente, chiar daca aceasta experienta este a ta proprie. De asemenea, acest site este partial sprijinit de reclame platite, iar cei care detin aceste reclame tind sa se separe de orice controversa sau disputa pentru ca nu vor sa fie implicati in situatii de acest fel. Daca citesti un mesaj postat pe site care mentioneaza un anume medic, si tu crezi personal despre acel medic  ca nu ar fi competent, grijuliu sau precaut, te rugam prietenos sa discuti politicos printr-un email cu persoana care a postat mesajul, dar nu public pe rubricile de forum/discutii sau chat.

Rubrica Intrebari!

Site sustinut 100% de reclame! 

Live Support